Boeken bestellen

De leermiddelen voor schooljaar 2022-2023 krijg je van VanDijk in Kampen. De meeste schoolboeken en digitale leermiddelen worden door school betaald.

Je moet wel zelf je leermiddelenpakket bestellen via www.vandijk.nl. 
TIP: Bestel je boeken tussen donderdag 14 en maandag 18 juli, het eerste weekend van je zomervakantie. Dan ben je er zeker van dat je ze op tijd in huis hebt.

Klik op de Hulpwijzer boeken bestellen hoe je dat moet doen.

Hou alvast je Magister-inloggegevens bij de hand. Je digitale materiaal kan dan heel eenvoudig aan je account gekoppeld worden.

Het instructiefilmpje van VanDijk (geluidloos!) is belangrijk voor vooral  alle nieuwe brugklassers. Jullie hebben nog geen Magistergegevens van school maar dat maakt voor de bestelling niet uit. Die kun je gewoon plaatsen. Het digitale lesmateriaal kan je later (nadat je school- en Magisteraccounts zijn aangemaakt) activeren in een link die je krijgt van VanDijk in de mail die je hebt gebruikt bij het bestellen van je leermiddelen. 

Verder goed om te weten:

  • Via de e-mail word je op de hoogte gehouden van de bestelstatus. Ook kun je op mijnvandijk.nl informatie over je bestelling vinden.
  • Je licenties worden digitaal voor je klaar gezet. Hierover ontvang je van VanDijk.nl  meer informatie.
  • Je ontvangt (soms gebruikte) boeken die je in bruikleen hebt van VanDijk. De huurboeken moet je aan het einde van het schooljaar weer inleveren, de werkboeken mag je houden.
  • Controleer je pakket heel goed nadat je deze hebt gekregen. Als er iets niet klopt heb je 2 weken de tijd bij de klantenservice om dit recht te laten zetten. Klik op de video voor meer informatie van je levering.

Meer informatie? Op www.vandijk.nl vind je alle informatie die je nodig hebt. Voor vragen kun je hier de ‘meest gestelde vragen’ bekijken of via het contactformulier je vraag stellen. Je kunt ze ook bellen: 088-20 30 303.

Kom je er echt niet uit dan kun je terecht bij Hester Boschma. Zij is boekenfondscoördinator van de school.