Bestel je boeken voor schooljaar 2022-2023 in het 1e weekend van de zomervakantie!

De leermiddelen voor schooljaar 2022-2023  krijg je van VanDijk in Kampen. De schoolboeken en digitale leermiddelen worden door school betaald. Let op: dit geldt niet voor de spullen die worden aangevinkt in de webshop van VanDijk. Deze moeten worden betaald en blijven dan in eigendom van de leerling.


Je kunt je boekenpakket bestellen via www.vandijk.nl. De website staat hiervoor open vanaf donderdag 14 juli 2022.
Let goed op dat je Montessori Lyceum OOSTPOORT selecteert en niet Montessori Lyceum Amsterdam! Doe dat zo snel mogelijk nadat je weet ik welke klas, welk niveau en eventueel profiel je bent geplaatst, dan ben je verzekerd van een tijdige levering en start je het schooljaar goed! 

Klik op de Hulpwijzer boeken bestellen 2022-2023  hoe je je bestelling kan plaatsen.

Je moet hierbij je Magistergegevens bij de hand moet houden, dat zorgt ervoor dat je digitale materiaal gelijk aan jouw account gekoppeld kan worden.

LET OP!
Heb je nog geen Magisteraccount? Dan kun je je digitale materiaal later koppelen via de link die je in je mailbox (of die van je ouder/verzorger) hebt ontvangen toen je je boeken bestelde -zie verder.

Het instructiefilmpje van VanDijk is belangrijk voor leerlingen die voor het eerst bij ons op school komen. Jullie hebben nog geen inloggegevens van school (Magister) maar dat maakt voor je bestelling niet uit. Die kun je gewoon plaatsen. Het digitale lesmateriaal kunnen jullie later activeren met je Magister inloggegevens in de link in je mail die je hebt opgegeven bij het bestellen van de boeken.

Verder goed om te weten:
– Via de e-mail word je op de hoogte gehouden van de bestelstatus. Ook kun je op mijnvandijk.nl informatie over je bestelling vinden.
– Je licenties worden digitaal voor je klaar gezet. Hierover ontvang je van VanDijk.nl meer informatie.
– Je ontvangt (soms gebruikte) boeken die je in bruikleen hebt van VanDijk. De huurboeken moet je aan het einde van het schooljaar weer inleveren, de werkboeken mag je houden.


Controleer je pakket heel goed nadat je deze hebt gekregen. Als er iets niet klopt heb je 2 weken de tijd bij de klantenservice om dit recht te laten zetten. Klik op de video voor meer informatie van je levering.


Meer informatie? Op www.vandijk.nl vind je alle informatie die je nodig hebt. Voor vragen kun je hier de ‘meest gestelde vragen’ bekijken of via het contactformulier je vraag stellen. Je kunt ze ook bellen: 088 – 20 30 303.

Kom je er echt niet uit dan kun je terecht bij Hester Boschma. Zij is boekenfondscoördinator van de school.