Bestel je boeken zo snel mogelijk na plaatsing op onze school

De leermiddelen voor schooljaar 2020-2021 krijg je van VanDijk in Kampen. De meeste schoolboeken en digitale leermiddelen worden door school betaald.
Je moet wel zelf je leermiddelenpakket bestellen via www.vandijk.nl

Klik op de Hulpwijzer boeken bestellen hoe je dat moet doen.


Nieuw dit jaar is dat je ook je Magistergegevens bij de hand moet houden, dat zorgt ervoor dat je digitale materiaal gelijk aan jouw account gekoppeld kan worden.

Het instructiefilmpje van VanDijk (geluidloos) is belangrijk voor leerlingen die voor het eerst bij ons op school komen (dus vooral alle 1e klassen en 4 HAVO). Zij hebben nog geen inloggegevens van school (Magister) maar dat maakt voor je bestelling niet uit. Die kun je gewoon plaatsen. Het digitale lesmateriaal kunnen jullie later activeren met je Magister inloggegevens in een link die je krijgt in je privé mail begin schooljaar (dus nadat je schoolaccount is aangemaakt).

Verder goed om te weten:
– Via de e-mail word je op de hoogte gehouden van de bestelstatus. Ook kun je op mijnvandijk.nl informatie over je bestelling vinden.
– Je licenties worden digitaal voor je klaar gezet. Hierover ontvang je van VanDijk.nl meer informatie.
– Je ontvangt (soms gebruikte) boeken die je in bruikleen hebt van VanDijk. De huurboeken moet je aan het einde van het schooljaar weer inleveren, de werkboeken mag je houden.


Controleer je pakket heel goed nadat je deze hebt gekregen. Als er iets niet klopt heb je 2 weken de tijd bij de klantenservice om dit recht te laten zetten. Klik op de video voor meer informatie van je levering.


Meer informatie? Op www.vandijk.nl vind je alle informatie die je nodig hebt. Voor vragen kun je hier de ‘meest gestelde vragen’ bekijken of via het contactformulier je vraag stellen. Je kunt ze ook bellen: 088-20303030.

Kom je er echt niet uit dan kun je terecht bij Hester Boschma. Zij is boekenfondscoördinator van de school.