Bestellen van boeken, zo doe je dat!


De leermiddelen voor schooljaar 2023-2024  krijg je van VanDijk in Kampen. De schoolboeken en digitale leermiddelen worden door school betaald. Let op: dit geldt niet voor de spullen die worden aangevinkt in de webshop van VanDijk. Deze moeten worden betaald en blijven dan in eigendom van de leerling.


Je kunt je boekenpakket bestellen via www.vandijk.nl. Hun website staat hiervoor open vanaf vrijdag 21 juli 2023.
Let goed op dat je Montessori Lyceum OOSTPOORT selecteert en niet Montessori Lyceum Amsterdam! Doe dat zo snel mogelijk nadat je weet ik welke klas, welk niveau en eventueel profiel je bent geplaatst, dan ben je verzekerd van een tijdige levering en start je het schooljaar goed! 

Klik op de Hulpwijzer boeken bestellen  hoe je je bestelling kan plaatsen.

In het Instructiefilmpje van VanDijk wordt op een makkelijke manier uitgelegd hoe je dit moet doen.

Nieuwe leerlingen:
Jullie hebben nog geen inloggegevens van school (Magister) maar dat maakt voor je bestelling niet uit. Die kun je gewoon plaatsen. Het digitale lesmateriaal kunnen jullie later activeren met je Magister inloggegevens in een link in je mail van VanDijk die je hebt opgegeven bij het bestellen van de boeken.

Ben je al een leerling op onze school?
Klik dan tijdens het bestellen bij digitale licenties op Nu activeren en log in met je Magisteraccount (VanDijk noemt dat schoolomgeving). Hiermee wordt na jouw bestelling automatisch in het nieuwe schooljaar het digitale lesmateriaal ingeladen in Magister. Hierover ontvang je van VanDijk.nl dan een mail.

Verder goed om te weten:
– Via de e-mail word je op de hoogte gehouden van de bestelstatus. Ook kun je op de pagina  Inloggen | Van Dijk – alles voor je studie  informatie over je bestelling vinden.
– Je ontvangt (soms gebruikte) boeken die je in bruikleen hebt van VanDijk. De huurboeken moet je aan het einde van het schooljaar weer inleveren, de werkboeken mag je houden.

Controleer je pakket heel goed nadat je deze hebt gekregen. Als er iets niet klopt heb je 2 weken de tijd bij de klantenservice om dit recht te laten zetten. Klik op de video voor meer informatie van je levering.

Nog vragen? Op www.vandijk.nl vind je alle informatie die je nodig hebt. Voor vragen kun je hier de ‘meest gestelde vragen’ bekijken of via het contactformulier je vraag stellen. Je kunt ze ook bellen: 088 – 20 30 303 of via WhatsApp contact opnemen met de klantenservice onder nummer
06 – 1445 9105.

 

 



Kom je er echt niet uit dan kun je terecht bij Hester Boschma. Zij is boekenfondscoördinator van de school.